Moderatoren

Na de lezing heeft het publiek de gelegenheid om vragen te stellen. Om dit in goede banen te leiden, hebben we een aantal enthousiaste moderatoren. Op eigen wijze zorgen zij voor een soepel verloop van de discussie.

Christa

Christa Hooijer

Christa Hooijer studeerde technische natuurkunde aan de Universiteit Twente, promoveerde in de theoretische natuurkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze werkte vele jaren in wetenschapsbeleid, in Nederland en daarbuiten. Op dit moment is ze directeur wetenschap en technologie bij TNO Defense Safety & Security. Hooijer woont in Deventer.

Ilse 02

Ilse Roelofsen

Ilse Roelofsen werkte aanvankelijk in het onderwijs, deed daarna een theateropleiding en specialiseerde zich in communicatie. In 1998 richtte ze Theater Aan De Lijn op, waarbij ze samenwerkt met andere bedrijven, acteurs, muzikanten, filmmakers en trainers. Ze schrijft en speelt onder andere voorstellingen over dementie. Roelofsen woont in Deventer.

Almar 02

Almar Otten

Almar Otten studeerde hydrologie aan Wageningen Universiteit en Research en werkt bij de gemeente Deventer waar hij onder meer verantwoordelijk is voor de energietransitie in Deventer. Hij is bij velen bekend als succesvol schrijver van thrillers die in Deventer en omgeving spelen. In 2023 besloot hij te stoppen met schrijven. Otten woont in Deventer.