Geen lezingen meer tot september


Geen lezingen meer tot september

 

De uitbraak van het coronavirus heeft vérstrekkende gevolgen voor de gehele maatschappij, zo ook voor het Science Café Deventer. In de persconferentie van het kabinet van maandag 23 maart werden aangescherpte maatregelen afgekondigd. Zo werden tot 1 juni alle bijeenkomsten verboden, zonder ondergrens voor het aantal bezoekers. In de persconferentie van 21 april werd deze termijn verlengd tot 1 september.

Als organiserend team van het Science Café vinden wij dit natuurlijk erg jammer, maar wij staan achter de beslissing van het kabinet en nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van ons publiek serieus.

Een en ander betekent dat er in in het lopende seizoen (tot september) géén lezingen van het Science Café meer zullen worden georganiseerd. Of en in welke vorm we in het nieuwe seizoen weer van start kunnen gaan is vooralsnog onzeker.

Wij vertrouwen erop dat onze bezoekers begrip hebben voor de situatie. Zodra wij weer iets te melden hebben ontvangt u van ons weer een nieuwsbrief. Tot die tijd wensen wij u een veilige en gezonde lente en zomer.