27 januari 2018
KOP-festival 2018


KOP-festival 2018

Op 27 januari 2018 organiseren we —voor de vierde keer alweer— het KOP-festival, een dag propvol wetenschap en cultuur over ons hoofd. Je kunt op deze dag in het Burgerweeshuis terecht voor lezingen, workshops, discussies, doe-het-zelftests, kunst… teveel om op te noemen, allemaal in het kader van dat belangrijke uitsteeksel bovenop ons lichaam. Maar natuurlijk denken we ook aan je maag, met een hapje en een drankje, en na afloop kun je genieten van een spetterend concert in het Burgercafé.

Op de vrijdagavond voorafgaand aan het festival vertoont filmhuis De Keizer de openingsfilm. Als je wilt weten welke film dat wordt, hou dan de KOP-festivalwebsite in de gaten. Daar vind je binnenkort alle informatie over de film, de lezingen en alles eigenlijk waarom je deze enerverende dag niet mag missen.

In samenhang met het KOP-festival en het 1250-jarig bestaan van Deventer in 2018 gaan we Deventernaren uitnodigen om hun herinneringen aan Deventer op de digitale kaart van de stad te zetten, om zo een kaart met virtuele herinneringswandelingen te creëren. Ook hierover vind je  t.z.t. meer informatie op de KOP-festivalwebsite.

 

Hou dus een gaatje in je agenda en kom op 27 januari 2018 naar het Burgerweeshuis.